Mi is az a “repromeda biology park”?

Végigkísérjük Önt a teljes családhoz vezető úton.

17 év

A REPROMEDA reprodukciós gyógyászati és preimplantációs genetikai diagnosztikai klinika. Célunk, hogy az asszisztált reprodukció egyre több párnak segítsen. Jelszavunk, amely meghatározza és irányítja munkánkat: “Segítünk a családalapításban.” A szakmai tudáson kívül fokozott figyelmet fordítunk a diszkrét, emberközeli és készséges hozzáállásra, tehát mindenre, ami az Ön látogatásait kellemesebbé teheti. Tudjuk, hogy a meddőség kezelése komoly pszichikai megpróbáltatás, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a legkevésbé legyen megterhelő az Ön számára és a lehető legrövidebb úton elérje megálmodott célját.

Kezelésén a rangos brnói asszisztált reprodukcióra specializálódott egyetemről kikerülő szakemberek csapata kíséri majd Önt végig, akik munkájuk eredményeként már 1982-ben megszületett Közép- és Kelet-Európa első lombikbébije. A csapat élén Dr. Jan Veselý főorvos, a tudományok kandidátusa áll, akit már sok-sok éve az asszisztált reprodukció kiváló szakértőjeként tartanak nyilván. A klinika igazgatónője Dr. Kateřina Veselá, PhD., aki több nemzetközi, genetikai diagnosztikán alapuló meddőségkutató és kezeléstervező szervezet tagja. A REPROMEDA klinika vezetésében tehát nem csak a szakértelem, de a női empátia és együttérzés is jelen van. A klinika megalapításával az alapítók álma valósult meg - a mindenkori ismereteknek megfelelő lehető legkiválóbb minőségű meddőségkezelést és asszisztált reprodukciót nyújtani. A folyamatok minőségét és színvonalát Dr. Pavel Trávník, egyetemi tanár, a tudományok doktora kíséri figyelemmel, aki ott volt a már említett első közép-európai szervezeten kívül megtermékenyített baba megszületésénél.

Ismerje meg csapatunkat

Miért éppen velünk?

Tapasztalataink és eredményeink magukért beszélnek.

17

ÉVE vagyunk
itt Önökért

2410

GYERMEK született nekünk
köszönhetően

3259

PGD-t végeztünk el a mai
napig

58

SZEMÉLY gondoskodik
Önről

 • Minőség, amiben megbízhat

  Kitágítjuk az asszisztált reprodukció lehetetlennek vélt határait.

  Előre meghatározott feltételek és standardok szerint dolgozunk és folyamatosan javítjuk a kezelések minőségét úgy, hogy az asszisztált reprodukció módszerei egyre több olyan párnak is biztonságos segítséget tudjanak nyújtani, akik részére előtte segítség nem volt.

 • Személyzet, amelyben megbízhat

  Szakértelem és elhivatottság, de legfőképp mosolygó arcok.

  A reprodukciós gyógyászat és az orvosi örökléstan tapasztalt és magas fokú ismeretekkel rendelkező szakemberei vagyunk. Szakértelmünk minden bizonnyal értékelendő, de azt is tudjuk, hogy nem kevésbé fontos az emberközeli és kedves magatartás, valamint a mély együttérzés.

 • A legmodernebb technika, ami segít

  Minden az Önök által óhajtott gyermekáldást célozza meg.

  A kezelések sikerének nyitja az immár 17 éve összegyűjtött tapasztalat. A legjobb kezelés nyújtása érdekében a legújabb, modern technika eszközeit alkalmazzuk, folyamatosan figyelemmel kísérve a szakterület új tudományos felfedezéseit, amelyeket azonnal átültetünk a gyakorlatba is.

A REPROMEDA klinika vezetésében tehát nem csak a szakértelem, de a női empátia és együttérzés is jelen van.

MUDr. Kateřina Veselá, Ph.D.

MUDr. Kateřina Veselá, Ph.D.
A klinika vezérigazgató nője

Időpontkérés

Legnagyobb sikereink

Tekintse meg, mit értünk el 17 év alatt.

1999

Tevékenységünk kezdete, az első IVF ciklus

A központ 1999-ben alapult a reprodukciós gyógyászat és az asszisztált reprodukció tapasztalt szakembereinek új munkahelyeként, és még ennek az évnek augusztusában elvégeztük az első IVF ciklust.

2000

Az első, PGD alkalmazásával elvégzett ciklus

Közép- és Kelet-Európában elsőként végeztünk eredményes ciklust a Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD) FISH módszerének alkalmazásával.

2003

Monogénes betegségek PGD-je

Csehországban elsőként vezettük be a monogénes betegségek preimplantációs genetikai diagnosztikáját. Az első betegség neurofibromatózis volt. Azóta már több mint 77 különböző monogénes betegség PGD-jét végeztük el!

2004

Transzlokációk diagnosztikájának bevezetése

Közép- és Kelet-Európában elsőként vezettük be a transzlokációk diagnosztikáját FISH módszer alkalmazásával.

2010

Lapka technológia bevezetése

A preimplantációs genetikai szűrés részeként Közép-Európában elsőként vezettük be a mikrolapka technológiát.

2012

PGS módszer akkreditációja

A világon elsőként akkreditáltuk a Preimplantációs genetikai szűrés (PGS) mikrolapkás módszert.

2014

A Karyomapping módszer bevezetése

Monogénes betegségek preimplantációs genetikai diagnosztikája részeként Közép-Európában elsőként vezettük be a karyomapping eljárást.

2015

NGS módszer bevezetése

Az aneuploidia és a PGD transzlokációk kimutatása céljából bevezettük a gyakorlatba a VeriSeq preimplantációs genetikai szűrési módszert (Next Generation Sequencing).

2016

Költözés az új központba

Átköltöztünk a brnoi Bohunice városnegyedben újonnan felépített Biology Parkba.

Hogy néz ki a klinika belül?

Annak ellenére, hogy csúcsminőségű ellátást biztosítunk, nem kell tartania a nagy kórházakra jellemző személytelen közegtől. Éppen ellenkezőleg, a Biology Park teljesen új épületében sikerült kialakítanunk a kezeléseknek megfelelő kellemes és diszkrét környezetet.

 • Mosolygó személyzet

 • Barátias környezet

 • Személyre szabott és diszkrét hozzáállás

 • Modern technológiák és eljárások

 • Szaktudás és szakértelem

 • Feng-shui harmóniás belső terek

Több információ a klinikáról

Tekintse meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Az asszisztált reprodukció terén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat, de ezen felül további egészségügyi és szaktanácsadási tevékenységet is folytatunk. Pontosan és részletekre kitérően fel tudjuk tárni problémáit, meghatározzuk és segítünk megoldani azok okait. Jelszavunk, mely tevékenységünket vezérli: „Segítünk a családalapításban!”

Szolgáltatásaink