A kezelés sikerességének növelésére szolgáló módszerek

A kezelés sikerességének növelésére szolgáló módszerek

Ha nemcsak a szerencsére szeretnének támaszkodni, válasszanak olyan speciális módszerek közül, amelyek növelik a kezelés sikerességét. Szívesen segítünk megtalálni az Önök számára megfelelőt.

A kezelés sikerességének növelésére szolgáló módszerek

Ha nemcsak a szerencsére szeretnének támaszkodni, válasszanak olyan speciális módszerek közül, amelyek növelik a kezelés sikerességét. Szívesen segítünk megtalálni az Önök számára megfelelőt.

A spermiogram vizsgálatának diagnosztikai módszerei

A spermiogram vizsgálat célja a spermiumok mennyiségének, minőségének, mozgékonyságának és megfelelő alakjának a meghatározása.

Halosperm

A spermiogram alapján a spermiumok száma, mennyisége, mozgékonysága vagy morfológiája mellett a DNS-ük károsodásának (fragmentáltságának) mértékét is meg tudjuk ítélni. A spermiumok DNS-ét a Halosperm G2 nevű speciális teszttel vizsgáljuk.

Immasperm

A férfi meddőségi tényezők diagnózisában fontos paraméter többek között az éretlen spermiumok arányának meghatározása az ejakulátumban. A spermiumok érettségét az Immasperm (diagnosztikai eszköz) a spermiumok elszíneződésének mértéke alapján állapítja meg.

Vitalitás teszt

A VITALITY TEST a festés elvén működik. Az alkalmazott festék (eozin) csak az elhalt spermiumokba hatol be. Az élő spermiumok a festék felvitele után fehérek maradnak, míg a sérült citoplazmamembránnal rendelkező elhalt spermiumok rózsaszínűvé vagy vörössé válnak.

Az oxidatív stressz vizsgálata az ejakulátumban

Az oxidatív stressz befolyásolja a spermiumok minőségét és funkcionalitását, és károsítja a DNS-üket. Az oxidatív stressz kimutatására a leggyorsabb és legpontosabb MIOXSYS tesztet használjuk. Ez a teszt pontosítja a férfiak meddőségi okainak megállapítását.

A megtermékenyítésre alkalmas spermiumok kiválasztásának módszerei

A módszerek segítenek kiválasztani azokat a spermiumokat, amelyekkel a legnagyobb esély van az embrió létrejöttére.

ICSI

A leggyakrabban alkalmazott mikromanipulációs technika, amely során minden petesejtbe aktívan egy spermiumot juttatunk. Az embrió fejlődése szempontjából biztonságos módszer, amely nem befolyásolja a magzatok fejlődési rendellenességeinek előfordulását.

PICSI

Az ICSI módszer módosított változata az optimális spermium kiválasztásával kapcsolatban. A módszer elve az érett spermiumok kötése egy Petri-csésze speciálisan kezelt felületéhez, amelyre hialuronán gélt visznek fel.

MACS

A spermiumok korlátozott élettartammal rendelkeznek, és az úgynevezett apoptózis során semmisülnek meg. Az apoptotikus spermiumok standard módon nem különböztethetők meg a normál spermiumoktól. A MACS® ART Annexin V rendszer a sérült spermiumok kizárására szolgál.

Zymot chip

Ez a módszer a legjobb minőségű spermiumok kiválasztására szolgál az inszeminációhoz vagy a petesejtek ICSI és PICSI technikával történő megtermékenyítéséhez. A Zymot chip egy egyszeri használatos eszköz, amely két, speciális membránnal elválasztott kamrából áll.

SpermMobil

A spermiumok mesterséges aktiválására használt speciális közeg. A médium hozzáadása a teljesen mozdulatlan spermiumok mintájához aktiválja az élő spermiumok energiatartalékait, amelyek így mozgékonyságot nyernek. Ez megkönnyíti az élő spermiumok és a halott spermiumok megkülönböztetését.

Petesejt érettségi vizsgálat

Segít meghatározni a petesejtek spermiummal történő mikromanipulációjának (ICSI) legmegfelelőbb időpontját. Vagyis azt az időpontot, amikor a legnagyobb a valószínűsége a sikeres embrióképződésnek.

MOON

A MOON rövidítés mögött az angol Mature Oocytes Only kifejezés áll, amely szabad fordításban "csak érett petesejtek"-et jelent. Ez a petesejtek érettségének részletes vizsgálata polarizált fényben a megtermékenyítés helyes időzítése céljából.

Embriótenyésztés

A petesejt spermiummal történő megtermékenyítése után az embriológus figyelemmel kíséri és gondoskodik az embriók kedvező fejlődéséről. A növekedés felgyorsítása és a blasztociszta stádium elérésének növelése érdekében modern tenyésztőközegeket kínálunk.

Növekedési faktort tartalmazó médiumok

Fontos növekedési hormont, a GM-CSF-et tartalmazó táptalaj segíti az embrió tápanyagfelvételét, és védi a sejteket a stressztől és az apoptózistól.

Az embrió fejlődésének nyomon követése

Minden embrió a nő testében fejlődik a legjobban. A MIRI Time-lapse inkubátor szinte ugyanilyen körülményeket és környezetet tud biztosítani az embriók számára.

Time-lapse

A MIRI TL inkubátor a legjobb ellátást, kényelmet és helyet biztosítsa az embrióknak. Az egyes párok embrióit külön-külön tenyésztik a 12 külön fűtött kamra egyikében.

Az endometrium érettségének vizsgálata

A sikeres fogantatást gátolhatja a nem megfelelően előkészített méhnyálkahártya. A méhnyálkahártya érettségének vizsgálata biztosítja, hogy a megfelelő időpontban történjen a beültetés.

EndomeTRIO

A teszt a méhnyálkahártyából vett egyetlen mintából egyszerre három vizsgálatot képes kielemezni. A méh környezetének részletes vizsgálata és az embrióbeültetés optimális időpontjának meghatározása nagyon fontos lépés lehet a meddőség okának tisztázásában.

BeREADY

A tesztet minden olyan hölgynek ajánljuk, akinél alacsonyabb számú embrió keletkezett az asszisztált reprodukciós kezelés során, vagy akinél az embrió beültetése ismételten sikertelen volt. A beREADY teszt a méhből vett kenetminta elemzése alapján meghatározza az embrióbeültetés optimális időpontját.

A beültetés sikerét növelő módszerek

Az embrió méhbe való beültetése az IBF-kezelés egyik legfontosabb lépése, ezért érdemes olyan módszerekkel támogatni, amelyek növelik az embrió sikeres beágyazódását.

EmbryoGlue

Az EmbryoGlue nevű speciális táptalaj hialuronsavat tartalmaz, amely "ragasztóként" működik Az EmbryoGlue tartalmazza az optimális embriófejlődéshez szükséges összes tápanyagot, és segíti a méhfalhoz való megtapadását a transzfer során.

EmbryoGen

Növekedési hormont tartalmazó tenyésztőközeg, amelynek köszönhetően az embrió nemcsak jobban fejlődik, hanem a méhnyálkahártyával is kommunikál. Növeli az embrió sikeres beültetésének esélyét.

A tudomány, a holisztikus orvoslás és az empátia váratlan fúziója

A megfelelő kapcsolatokat keressük, amelyek elvezetnek a kívánt célhoz.

0
éve

Mi itt vagyunk az Ön számára

0
gyermek

nekünk köszönhetően született meg

0
olyan családnak

egy ritka betegségben szenvedőnek segítettünk

Mi mindenki számára elérhetőek vagyunk, aki nem csak reménykedni szeretne.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk és tudjuk, hogy minden történet más és más, ezért mindenki megérdemli a megértést és az egyéni megközelítést.

Brno

RNDr. Gabriela Tauwinklová

R&D Igazgató

gtauwinklova@repromeda.cz

Brno

Mgr. Martina Pešáková

Az embriológiai laboratórium igazgatója

mpesakova@repromeda.cz

Brno

Mgr. David Kubíček, Ph.D.

A genetikai laboratórium igazgatója

dkubicek@repromeda.cz

Brno

Mgr. Miroslav Horňák, Ph.D.

R&D Igazgató

mhornak@repromeda.cz

6 000 gyereket segítettünk be a világba

Terezka

szeptember 8, 2023

Az út hosszú és nem volt könnyű, de minden jól alakult, és 2023.6.21-én megszületett szeretett kisbabánk, Terezka. Egészséges, és mi boldogok vagyunk. Nagyon szépen köszönöm mindannyiuknak a gondoskodásukat.

Viktorka

augusztus 30, 2023

2023. 8. 8-án született meg a tökéletes kislány, Viktorka. Az egész terhesség többé-kevésbé eseménytelenül telt. Köszönjük szépen a mi kis nagy boldogságunkat. Hosszú volt az út, de megérte. B.

Sofinka

augusztus 18, 2023

Novemberben voltunk nálatok egy átutaláson, ma pedig hazavisszük
egy gyönyörű kislányt…Mindkét lány IVF-nek köszönhető…

Egyeztessenek velünk egy konzultációt,

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Brno, Studentská 812/6

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

Zobrazit na mapě

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

Zobrazit na mapě

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.