Vitalitás teszt

Egy egészséges felnőtt férfi naponta akár 100 millió spermiumot is termel. Az új élet ezen alapvető építőköveinek állapota spermiogram segítségével meghatározható meg. E mikroszkópos vizsgálat egyik legfontosabb paramétere a spermiumok mozgékonysága.

A csökkent mozgékonyság leggyakoribb okai közé tartozik a here visszértágulat, a farokrész szerkezeti hibái, a járulékos nemi mirigyek csökkent szekréciója, fertőzés vagy genetikai hiba.

Ha a spermiumok teljes motilitása kevesebb, mint 40%, meg kell különböztetni a nem mozgó, de élő spermiumokat a nem mozgó spermiumoktól – halott spermiumoktól. Az élő és a halott spermiumok arányát a VITALITY TEST segítségével határozzuk meg. Ez a diagnosztikai ezsköz szinte nélkülözhetetlen azon férfiak számára, akiknek ejakulátummintájában csak mozdulatlan spermiumok vannak jelen. Ebben az esetben a teszt megmutatja, hogy a minta sikeresen felhasználható-e a petesejtek megtermékenyítésére asszisztált reprodukciós módszerekkel, vagy donorspermiumot kell használni.

A VITALITY TEST a festés elvén működik. Az alkalmazott festék (eozin) csak az elhalt spermiumokon hatol át. Az élő spermiumok a festék felvitele után fehérek maradnak, míg a sérült citoplazmamembránnal rendelkező elhalt spermiumok rózsaszínűvé vagy vörössé válnak.

Egyeztessenek velünk egy konzultációt

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

Zobrazit na mapě

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

Zobrazit na mapě

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.