Alternatív gyógymód

Lehet, hogy nem érzi magát alkalmasnak az IVF-re, vagy esetleg más lehetőségeket szeretne kipróbálni, mielőtt az asszisztált reprodukciós technikákhoz folyamodna. Holisztikus eljárásokat is kínálunk az IVF-kezelés kiegészítésére.

Alternatív gyógymód

Lehet, hogy nem érzi magát alkalmasnak az IVF-re, vagy esetleg más lehetőségeket szeretne kipróbálni, mielőtt az asszisztált reprodukciós technikákhoz folyamodna. Holisztikus eljárásokat is kínálunk az IVF-kezelés kiegészítésére.

Fitoterápia - Gyógynövényes kezelés

A megfelelően kiválasztott gyógynövényes kezelés egyensúlyba hozza a szervezetét, és segít a fogantatásban és az egészséges baba világra hozatalában. Számos pozitív tapasztalatunk van a gyógynövények használatával a gyermekvállalás útján.

Miben segítenek a gyógynövények?

 • A szervezet hormonszintjének beállítása,
 • a női szervek stimulálása,
 • a psziché támogatása,
 • szabálytalan menstruáció,
 • hormonális egyensúlyhiány,
 • az embrió megfelelő rögzülése.

Mikor van itt a megfelelő idő a gyógynövényes kezelésre?

Meddőségi kezelés esetén a kezelés előtt vagy alatt is szedheti a kúrát. Javasoljuk azonban, hogy akkor vegye fontolóra a kezelést, amikor úgy érzi, hogy valami nincs rendben a szervezetében. A hagyományos kínai orvoslás szerint a testben minden mindennel összefügg, és olyan tényezők, amelyek első látásra nem kapcsolódnak a testhez, befolyásolhatják a terhességet. A gyógynövények kiválasztásakor mindig konzultáljon szakemberrel.

Ha érdekli a fitoterápia, javasoljuk a kapcsolatfelvételt:

Jiří Bednář +420 774 156 800
Marcel Libiš +420 776 377 176

Foglaljon konzultációt

És derítse ki, hogy az IUI megfelelő-e az Ön számára. Orvosa fogja javasolni a következő lépést a babavállalás felé vezető úton.

Biorezonancia

Egy olyan módszer, amely képes feltérképezni a szervezet általános állapotát, és feltárni a meddőség rejtett okait. A fogamzási kísérlet során elsősorban az ovuláció, a petevezetékek, a méh és a méh állapotának, valamint a nemi sejtek összeolvadásának feltételeinek meghatározására használják.

Hogyan segít a biorezonancia a meddőség kezelésében?

 • A menstruációs fájdalmak enyhítése,
 • A hüvely, a petefészkek vagy a petevezetékek krónikus gyulladásának megszüntetése,
 • a hormonális egyensúlytalanságok kiegyensúlyozása,
 • az immunitás erősítése,
 • a szervezet felkészítése a sikeres embrióbeültetésre.

Hogyan működik a biorezonancia?

Minden szervezet (beleértve a vírusokat és baktériumokat is) saját elektromágneses hullámokat bocsát ki, amelyeket mi mérünk és használunk a kezelés során. Ha valami nincs rendben a szervezetében, a biorezonanciás készülék azt zavaró hullámokként értékeli. Amennyiben ez a hiba fennmarad a szervezetben, az a rossz egészségi állapot különböző tüneteiben nyilvánulhat meg – a krónikus fejfájástól a petefészek működési zavaráig. A biorezonancia képes korrigálni ezt a zavaró hullámot, és a megfelelő frekvencián visszaküldeni a testbe, hogy minden szerve egyensúlyba kerüljön.

Ha úgy gondolja, hogy a biorezonancia segíthet Önnek, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot Nikola Kadlcikkal.

 • +420 605 430 571, info@bicom-optima-brno.cz

Akupunktúra

Az akupunktúra lényege, hogy tűket szúrnak a test működését befolyásoló pontokba. Felkészíti Önt a baba érkezésére, megelőzi a vetélést, és segít az egész terhesség harmonikus kezelésében.

Tapasztalt akupunktúrás szakemberrel, Guziura Dominikával dolgozunk +420 603 197 424

Hogyan működik az akupunktúra?

Először is a terapeuta kérdőíves módszerrel kideríti, hogy a hagyományos kínai orvoslás szempontjából melyik útvonalat kell támogatni a testedben. A kérdések az Ön egészségi állapotára és pszichés állapotára vonatkoznak. A diagnózis alapján tűvékony tűszúrásokkal kezeli az Ön testének azokat a pontjait, amelyek egyensúlyhiányban vannak.

Táplálkozás

A jól megválasztott étrend és a testmozgás növeli a baba fogantatásának esélyét. Támogassa a test megfelelő működését étrenddel és kínai Qigong vagy Mózes-gyakorlatokkal.

Hogyan befolyásolja a táplálkozás a gyermekvállalás esélyeit?

A megfelelő étrend megváltoztathatja a kismedencei állapotokat, így növelve a teherbeesés esélyét.

Mit korlátozza inkább a tányérján?

 • Édességeket,
 • fehér sütemények,
 • tehéntejtermékek,
 • nyers zöldségek,
 • sült ételek,
 • édesített italok,
 • kemény alkohol.

Fizioterápia

Mi a Qigong?

Olyan gyakorlat, amely lassú mozdulatokkal és mély légzéssel oldja a testben felgyülemlett feszültséget, javítja a testtartást és az általános egészségi állapotot. A hagyományos kínai orvoslás szerint a Qi az alapvető életenergiánk, a kung pedig a befogadásának képessége.

Fizioterápia és testmozgás Mózes szerint?

Olyan gyakorlatok, amelyek erősíthetik az egész törzs izmait, javíthatják a gerinc és a medencefenék dinamikáját, és segíthetnek a hátfájáson. Nemcsak a mesterséges megtermékenyítés támogató módszereként használjuk, hanem más esetekben is. A gyakorlatok megszüntethetik a meddőség egyes típusait, és segíthetnek a fogantatáshoz vezető úton.

Szívesen ajánljuk a brünni Botanická 53a alatti Fit and Tasty fizioterapeutáit, akik erre a területre szakosodtak.

 • +420 720 737 850
 • info@fitandtasty.cz

Jóga

ReproYoga

Kristýna Svobodovával, a Yoga Place jógastúdió munkatársával közösen készítettünk egy reproduktív jógavideó-sorozatot. A gyakorlatokat bárhol elvégezheti, ideális esetben otthonában.

Az első reproduktív jógaóra az önismeretre és a belső energia felébresztésére összpontosít. Válogatott gyakorlatok segítségével aktiválja, felmelegíti és keringeti a has és a medence területén lévő szerveket. Ez a gyengéd gyakorlatozás figyelmet fordít a reproduktív és endokrin rendszerre ható összes szervre.

A reproduktív jóga 1. része

A reproduktív jóga második része a tisztításnak, a harmonizálásnak és a megnyugtatásnak van szentelve. Ennek az órának az alapja a Nadi Shodhana (angolul váltólégzésként ismert) légzéstechnika, amely harmonizálja a női és férfi energiákat. Tisztító hatása miatt népszerű. Lesz egy nyugtató és harmonizáló holdüdvözlet is. Ez különösen alkalmas álmatlanságban szenvedő nők számára. Ez a lecke a gazdagságot, jólétet és termékenységet szimbolizáló istennő helyzetét is tartalmazza. Mivel ez egy nyugtató gyakorlat, javasoljuk, hogy a nap végén gyakoroljuk.

A reproduktív jóga 2. része

Pihenjünk eleget: könnyű mondani, de nehéz betartani. Műhelyünk harmadik reproduktív jógaórája főként a relaxációs gyakorlatokra összpontosít. Segít a mentális jó közérzet előidézésében, a nyugtalanságtól való megszabadulásban és az önmagunkba vetett bizalom kialakításában. Az óra végén az irányított relaxáció, az úgynevezett vizualizáció a boldogság pozíciójában.

A reproduktív jóga 3. része

A tudomány, a holisztikus orvoslás és az empátia váratlan egyesülése

Keressük a megfelelő összeköttetést, amely elvezeti Önöket a kívánt célhoz.

0
éve

vagyunk itt Önökért

0
gyermek

született nekünk köszönhetően

0
olyan családnak

segítettünk, ahol ritka betegség fordult elő

Mi mindenki számára elérhetőek vagyunk, aki nem csak reménykedni szeretne

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk és tudjuk, hogy minden történet más és más, ezért mindenki megérdemli a megértést és az egyéni megközelítést.

Brno, Ostrava

Bc. Michaela Janíčková, DiS.

Matróna

mjanickova@repromeda.cz

+420 702 247 322

Brno

Bc. Barbora Šobová

Nap koordinátor

bsobova@repromeda.cz

+420 607 001 671

Brno

Dana Kochová

Nap koordinátor

dkochova@repromeda.cz

+420 722 972 193

Brno

Bc. Martina Tocháčková, DiS.

Nővér

Brno

Adéla Klepetková, DiS.

Nővér

Brno

Eliška Široká

Nővér

6 000 gyereket segítettünk be a világba

Amálka

március 19, 2024

Köszönjük a mi Amálkánkat, aki 2024.2.4-én született. Köszönjük szépen, hogy az álmunkat valóra váltották és sok sikert kívánunk.

Péter

január 31, 2024

A babánkhoz vezető út hosszú és nehéz volt, de a várakozás megérte. Január 28-án reggel 5:45-kor született meg a mi kis boldogságunk, Pétya néven, 3 770 grammal.

Anna

január 24, 2024

Köszönjük az egész csapatnak a mi Annánkat. A támogásuknak köszönhetően 2023. 12. 6-tól egy nagy, vagány kislányunk van otthon.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

Zobrazit na mapě

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

Zobrazit na mapě

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.