Szolgaltatasaink

Meddőségkezelés

Célunk pontosan feltárni meddősége okait és ezután kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelési eljárást.

Tovább olvasom…

Genetika

A preimplantációs genetikai módszerek széles spektrumát végezzük el. Ezen felül olyan új és egyedi módszereket tudunk ajánlani Önnek, amelyek jelentősen növelik a várandósság esélyét.

Tovább olvasom…

Szolgáltatásaink

Klinikánkon a gyógykezelések és eljárások széles skáláját biztosítjuk. Elsősorban a meddőség kezelésére és a reprodukciós orvostanra specializálódunk. Szolgáltatásaink között megtalálhatók a legegyszerűbb támogató módszerektől kezdve egészen a saját vagy donor ivarsejtek kihasználásával történő mesterséges megtermékenyítés szofisztikált eljárásaiig minden. Minden pár különböző, és ebből indul ki kezelésük menete is. Célunk a meddőség okának pontos feltárása és az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelés kiválasztása.

Klinikánk szakemberei mindent készségesen elmagyaráznak, Önökkel együtt megtervezik a kivizsgálások menetét, felállítják az egyéni kezelési programot és kidolgozzák a meghatározott időpontokat tartalmazó kezelési ütemezést. Tájékoztatást kap továbbá arról is, milyen napi ritmusváltozásra lenne szüksége és milyen élelmiszer kiegészítők fogyasztása lenne Önnek a legmegfelelőbb.

Szakterületeink közé tartozik a reprodukciós genetika is, amely keretén belül megvizsgáljuk a párok előre jelezhető reprodukciós kompatibilitását, a preimplantációs diagnosztikát és szűrést vagy a várandós kismamák PrenatalSave vizsgálatát. Biztosítani tudjuk az ivarsejtek preventív megőrzését esetleges jövőbeli falhasználásuk céljából.

A mai modern orvostudomány egész sor specifikus módszert és eljárást biztosít. A legmegfelelőbb beavatkozás kiválasztása jelentősen növeli a kezelés eredményességét. Kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok is igénybe vehetők, esetlegesen a kezelés kombinálható a holisztikus és a hagyományos kínai gyógymód alternatív eljárásaival is.

Tekintse meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Az asszisztált reprodukció terén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat, de ezen felül további egészségügyi és szaktanácsadási tevékenységet is folytatunk. Pontosan és részletekre kitérően fel tudjuk tárni problémáit, meghatározzuk és segítünk megoldani azok okait. Jelszavunk, mely tevékenységünket vezérli: „Segítünk a családalapításban!”

Szolgáltatásaink