Szolgaltatasaink

Meddőségkezelés

Célunk pontosan feltárni meddősége okait és ezután kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelési eljárást.

Tovább olvasom

Alternatív gyógymód

A kezelések sikerességének növelése céljából már hosszabb ideje kínálunk Önöknek különböző alternatív gyógymódokat. A „Mojžíšová szerinti gyógytornától" kezdve a nagy népszerűségnek örvendő és kedvelt akupunktúrán keresztül.

Tovább olvasom

Béranyaság – dajkaanyaság

Náhradní mateřství je proces, kdy embryo biologických rodičů donosí náhradní matka. K této metodě se přistupuje pouze pokud pro ni existuje objektivní zdravotní důvod

Tovább olvasom

Genetika

A preimplantációs genetikai módszerek széles spektrumát végezzük el. Ezen felül olyan új és egyedi módszereket tudunk ajánlani Önnek, amelyek jelentősen növelik a várandósság esélyét.

Tovább olvasom

Szolgáltatásaink

Klinikánkon a gyógykezelések és eljárások széles skáláját biztosítjuk. Elsősorban a meddőség kezelésére és a reprodukciós orvostanra specializálódunk. Szolgáltatásaink között megtalálhatók a legegyszerűbb támogató módszerektől kezdve egészen a saját vagy donor ivarsejtek kihasználásával történő mesterséges megtermékenyítés szofisztikált eljárásaiig minden. Minden pár különböző, és ebből indul ki kezelésük menete is. Célunk a meddőség okának pontos feltárása és az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelés kiválasztása.

Odborníci naší kliniky Vám ochotně poradí, spolu s Vámi naplánují sled vyšetření, stanoví individuální postup léčby a vytvoří harmonogram s konkrétním časovým rozvržením. Můžete také získat informace o tom, jaké změny ve Vašem denním režimu by pro Vás mohly být přínosné a také jaké potravinové doplňky by pro Vás byly vhodné.

Zabýváme se také reprodukční genetikou, v rámci které nabízíme prediktivní testování reprodukční kompatibility páru, preimplantační genetické testování nebo prenatální test pro těhotné ženy PrenatalSafe. Nabízíme i možnost preventivního uchování pohlavních buněk pro použití v budoucnu.

A mai modern orvostudomány egész sor specifikus módszert és eljárást biztosít. A legmegfelelőbb beavatkozás kiválasztása jelentősen növeli a kezelés eredményességét. Kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok is igénybe vehetők, esetlegesen a kezelés kombinálható a holisztikus és a hagyományos kínai gyógymód alternatív eljárásaival is.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Petesejt- és sperma donáció és megőrzés

Staňte se dárkyní vajíček či dárcem spermií, nebo si nechejte své pohlavní buňky zmrazit pro budoucí použití.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

Řešíme problémy komplexně. Proto nabízíme také metody alternativní léčby, které zvýší vaši šanci na otěhotnění.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció