Szolgaltatasaink

Meddőségkezelés

Célunk pontosan feltárni meddősége okait és ezután kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelési eljárást.

Tovább olvasom

Ciklus donorral

Klinikánkon hosszú éves hagyománya van az adományozási programoknak és különös figyelmet fordítunk rájuk. A petesejt és spermium adományozás a centrum megalapítása óta része a mindennapi klinikai gyakorlatnak és eredményeivel az egyik legsikeresebb eljárásnak bizonyul.

Tovább olvasom

Nőgyógyászat

Klinikánk nem nőgyógyászati intézmény. Ennek ellenére a meddőség-kezelés keretén belül néhány nőgyógyászati beavatkozást is fel tudunk ajánlani - pl. hiszteroszkópia vagy hidrolaparoszkópia.

Tovább olvasom

Alternatív gyógymód

A kezelések sikerességének növelése céljából már hosszabb ideje kínálunk Önöknek különböző alternatív gyógymódokat. A „Mojžíšová szerinti gyógytornától" kezdve a nagy népszerűségnek örvendő és kedvelt akupunktúrán keresztül.

Tovább olvasom

Béranyaság – dajkaanyaság

A helyettesítő anyaság olyan folyamat, amelynek során a helyettes anyja biológiai szülő embriót hordoz. Ez a módszer csak akkor érhető el, ha objektív egészségügyi ok van rá

Tovább olvasom

Genetika

A preimplantációs genetikai módszerek széles spektrumát végezzük el. Ezen felül olyan új és egyedi módszereket tudunk ajánlani Önnek, amelyek jelentősen növelik a várandósság esélyét.

Tovább olvasom

Szolgáltatásaink

Klinikánkon a gyógykezelések és eljárások széles skáláját biztosítjuk. Elsősorban a meddőség kezelésére és a reprodukciós orvostanra specializálódunk. Szolgáltatásaink között megtalálhatók a legegyszerűbb támogató módszerektől kezdve egészen a saját vagy donor ivarsejtek kihasználásával történő mesterséges megtermékenyítés szofisztikált eljárásaiig minden. Minden pár különböző, és ebből indul ki kezelésük menete is. Célunk a meddőség okának pontos feltárása és az Önnek legmegfelelőbb, vagyis a leghatékonyabb, de a szövődmények kialakulása szempontjából legkevésbé kockázatos kezelés kiválasztása.

Klinikai szakembereink örömmel tanácsolják Önt, terveznek Önnek egy sor vizsgálatot, egyéni kezelési eljárást hoznak létre és egy ütemtervet hozzanak létre egy meghatározott ütemezéssel. Azt is megtudhatja, hogy a napi rutinok milyen változásai lehetnek hasznosak az Ön számára és milyen táplálékkiegészítők is megfelelnek az Ön számára.

A reproduktív genetikával is foglalkozunk, amelyben a prenatalisafe terhes nőkre vonatkozóan a gőz, a preimplantációs genetikai vizsgálat vagy a prenatális vizsgálat reproduktív kompatibilitásának prediktív vizsgálatát ajánljuk. Emellett a szexuális sejtek megelőző megőrzésének lehetőségét is kínáljuk a jövőben.

A mai modern orvostudomány egész sor specifikus módszert és eljárást biztosít. A legmegfelelőbb beavatkozás kiválasztása jelentősen növeli a kezelés eredményességét. Kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok is igénybe vehetők, esetlegesen a kezelés kombinálható a holisztikus és a hagyományos kínai gyógymód alternatív eljárásaival is.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció