Holisztikus megközelítés

Holisztikus megközelítés

Előfordulhat, hogy nem érzi magát alkalmasnak az IVF-re, vagy más lehetőségeket szeretne kipróbálni, mielőtt az asszisztált reprodukciós technikákhoz folyamodna. Holisztikus eljárásokat is kínálunk az IVF-kezelés kiegészítésére.

Holisztikus megközelítés

Előfordulhat, hogy nem érzi magát alkalmasnak az IVF-re, vagy más lehetőségeket szeretne kipróbálni, mielőtt az asszisztált reprodukciós technikákhoz folyamodna. Holisztikus eljárásokat is kínálunk az IVF-kezelés kiegészítésére.

Fitoterápia - Gyógynövényekkel történő kezelés

A megfelelően kiválasztott gyógynövényes kezelés egyensúlyba hozza a szervezetét, és segít a fogantatásban és az egészséges baba világra hozatalában. Számos pozitív tapasztalatunk van a gyógynövények alkalmazásával a babavárás során.

Miben segítenek a gyógynövények?

 • A szervezet hormonszintjének beállítása,
 • a női szervek stimulálása,
 • mentális támogatás,
 • szabálytalan menstruáció,
 • hormonális egyensúlyhiány,
 • az embrió megfelelő rögzítése.

Mikor van itt az ideje a gyógynövényes kezelésnek?

Meddőségi kezelés esetén a kezelés előtt vagy alatt is szedheti a kezelést. Azt javasoljuk azonban, hogy mindig akkor fontolja meg a kúrát, amikor úgy érzi, hogy valami nincs rendben a szervezetében. A hagyományos kínai orvoslás szerint a szervezetben minden mindennel összefügg, és a terhességet olyan tényezők is befolyásolhatják, amelyek első pillantásra nem kapcsolódnak hozzá. A gyógynövények kiválasztásakor mindig konzultáljon szakértővel.

Ha érdekli a fitoterápia, javasoljuk a kapcsolatfelvételt:

Egyeztessenek velünk egy konzultációt

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Biorezonancia

Egy olyan módszer, amely képes feltérképezni a szervezet általános állapotát és feltárni a meddőség rejtett okait. A fogamzási kísérletek során elsősorban az ovuláció, a petevezetékek, a méh és a méh állapotának, valamint a nemi sejtek összeolvadásának feltételeinek meghatározására használják.

Hogyan segít a biorezonancia a meddőség kezelésében?

 • A menstruációs fájdalmak enyhítése,
 • A hüvely, a petefészkek vagy a petevezetékek krónikus gyulladásának megszüntetése,
 • a hormonális egyensúlytalanságok kiegyensúlyozása,
 • az immunitás erősítése,
 • a szervezet felkészítése a sikeres embrióbeültetésre.

Hogyan működik a biorezonancia?

Minden szervezet (beleértve a vírusokat és baktériumokat is) saját elektromágneses hullámokat bocsát ki, amelyeket mi mérünk és használunk a kezelés során. Ha valami nincs rendben a szervezetében, a biorezonanciás készülék azt zavaró hullámként értékeli. Ha ez a hiba a szervezetben tartósan fennáll, az a rossz egészségi állapot különböző tüneteiben nyilvánulhat meg – a krónikus fejfájástól a petefészek működési zavaráig. A biorezonancia képes korrigálni ezeket a zavaró hullámokat, és a megfelelő frekvencián visszaküldeni őket a testbe, hogy minden szerve egyensúlyba kerüljön.

Ha úgy gondolja, hogy a biorezonancia segíthet Önnek, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot Nikola Kadlčíková.

 • +420 605 430 571, info@bicom-optima-brno.cz

Akupunktúra

Az akupunktúra lényege, hogy tűket szúrnak a test működését befolyásoló pontokba. Felkészíti Önt a baba érkezésére, megelőzi a vetélést, és segít harmóniában megbirkózni az egész terhességgel.

Együttműködünk a tapasztalt akupunktúrás szakemberrel, Guziura Dominika, +420 603 197 424.

Hogyan működik az akupunktúra?

Először a terapeuta kérdezéssel kideríti, hogy a hagyományos kínai orvoslás szempontjából melyik útvonalat kell támogatni a szervezetében. A kérdések az Ön egészségi és mentális állapotára vonatkoznak majd. A diagnózis alapján tűszúrások segítségével kezelik az Ön testének azokat a pontjait, amelyek egyensúlyhiányban vannak.

Táplálkozás

A jól megválasztott étrend és a testmozgás növeli a baba fogantatásának esélyét. Támogassa a test megfelelő működését étrenddel és kínai Qigong vagy Mózes-gyakorlatokkal.

Hogyan befolyásolja a táplálkozás a gyermekvállalás esélyeit?

A megfelelő étrend megváltoztathatja a kismedencei állapotokat, így növelve a teherbeesés esélyét.

Mit korlátozza inkább a tányérján?

 • Édességeket,
 • fehér kenyér,
 • tehéntejtermékek,
 • nyers zöldségek,
 • sült ételek,
 • édesített italok,
 • kemény italok.

Fizioterápia

Mi a Qigong?

Olyan gyakorlat, amely lassú mozdulatokkal és mély légzéssel oldja a testben felgyülemlett feszültséget, javítja a testtartást és az általános egészséget. A hagyományos kínai orvoslás szerint a qi az alapvető életenergiánk, a kung pedig a befogadásának képessége.

Fizioterápia és testmozgás a Mojžíšová szerint?

Olyan gyakorlat, amely erősíti az egész törzs izmait, javítja a gerinc és a medencefenék dinamikáját, és segít a hátfájáson. Nemcsak a mesterséges megtermékenyítés támogató módszereként használjuk, hanem más esetekben is. A testmozgás megszüntetheti a meddőség egyes típusait, és segíthet a fogantatáshoz vezető úton.

Szívesen ajánljuk a brünni Botanická 53a alatti Fit and Tasty fizioterapeutáit, akik erre a területre specializálódtak.

Jóga

ReproYoga

Kristýna Svobodovával, a Yoga Place jógastúdió munkatársával közösen készítettünk egy reproduktív jógavideó-sorozatot. Bárhol gyakorolhatsz, ideális esetben otthonod kényelmében.

Az első reproduktív jógaóra az önismeretre és a belső energia felébresztésére összpontosít. Válogatott gyakorlatok segítségével aktiválja, felmelegíti és keringeti a has és a medence szerveit. Ez a gyengéd gyakorlat a reproduktív és endokrin rendszert érintő összes szervre figyelmet fordít.

A reproduktív jóga 1. része

A második reproduktív jógaóra a megtisztulásnak, harmonizálásnak és megnyugtatásnak van szentelve. Ennek az órának az alapja a Nadi Shodhana légzéstechnika (angolul váltólégzésként ismert), amely harmonizálja a női és férfi energiát. Tisztító hatása miatt népszerű. Lesz egy nyugtató és harmonizáló köszöntés is a Holdnak. Különösen alkalmas álmatlanságban szenvedő nők számára. A lecke része a gazdagságot, jólétet és termékenységet szimbolizáló istennő helyzete. Mivel ez egy nyugtató gyakorlat, javasoljuk, hogy a nap végén gyakoroljuk.

A reproduktív jóga 2. része

Pihenj eleget: könnyű mondani, de nehéz betartani. Műhelyünk harmadik reproduktív jógaórája elsősorban a relaxációs gyakorlatokra összpontosít. Segít a lelki jólét előidézésében, a szorongástól való megszabadulásban és az önmagunkba vetett bizalom kialakításában. A lecke végét az irányított relaxációnak, az úgynevezett vizualizációnak szenteljük a boldogság helyzetében.

A reproduktív jóga 3. része

A tudomány, a holisztikus orvoslás és az empátia váratlan egyesülése

Keressük a megfelelő összeköttetést, amely elvezeti Önöket a kívánt célhoz.

0
éve

vagyunk itt Önökért

0
gyermek

született nekünk köszönhetően

0
olyan családnak

segítettünk, ahol ritka betegség fordult elő

Mi mindenki számára elérhetőek vagyunk, aki nem csak reménykedni szeretne

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk és tudjuk, hogy minden történet más és más, ezért mindenki megérdemli a megértést és az egyéni megközelítést.

Brno, Ostrava

Bc. Michaela Janíčková, DiS.

Matróna

mjanickova@repromeda.cz

+420 702 247 322

Brno

Bc. Barbora Šobová

Nap koordinátor

bsobova@repromeda.cz

+420 607 001 671

Brno

Dana Kochová

Nap koordinátor

dkochova@repromeda.cz

+420 722 972 193

Brno

Bc. Martina Tocháčková, DiS.

Nővér

6 000 gyereket segítettünk be a világba

Terezka

szeptember 8, 2023

Az út hosszú és nem volt könnyű, de minden jól alakult, és 2023.6.21-én megszületett szeretett kisbabánk, Terezka. Egészséges, és mi boldogok vagyunk. Nagyon szépen köszönöm mindannyiuknak a gondoskodásukat.

Viktorka

augusztus 30, 2023

2023. 8. 8-án született meg a tökéletes kislány, Viktorka. Az egész terhesség többé-kevésbé eseménytelenül telt. Köszönjük szépen a mi kis nagy boldogságunkat. Hosszú volt az út, de megérte. B.

Sofinka

augusztus 18, 2023

Novemberben voltunk nálatok egy átutaláson, ma pedig hazavisszük
egy gyönyörű kislányt…Mindkét lány IVF-nek köszönhető…

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

View on map

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

View on map

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.