Ügyfélzóna

Ügyfélzóna

Olvassanak el minden szükségeset a kezeléssel kapcsolatban és szerezzenek be minden fontos információt

Ügyfélzóna

Olvassanak el minden szükségeset a kezeléssel kapcsolatban és szerezzenek be minden fontos információt

A kezelés során

Kíváncsiak, hogy hogyan növelhetik a kezelés sikerességét, és hogyan támogathatják a testi és a lelki állapotukat? Nálunk számíthatnak az egyéni megközelítésre és az Önök igényeihez igazított módszerekre. Ha szeretnének valami pluszt tenni magukért, abban az esetben ajánljuk a hormonjógát vagy az táplákozási szokások módosítását.

Kezelés után

Kezelésben vett részt nálunk és szeretne véleményt írni, esetleg szeretné megosztani kisbabája sikertörténetét vagy az egészségét támogató termékeket keres?

Reproduktív jóga

A reproduktív jóga harmonizálja a testet és az elmét, illetve segít a fogamzásban. Támogatja a női szervek működését és helyreállítja a hormonrendszer egyensúlyát. Rendkívül fontos a mentális egyensúly is. A légzéstechnikák és a meditáció segítenek a stressz csökkentésében és az ellazulásban.

A jógagyakorlatokat akár most is elkezdheti – összeállítottunk egy videósorozatot, hogy az otthonjuk kényelmében végezhessék a gyakorlatokat.

Hogyan érzik magukat a klinikánkon?

Visszajelzéseitket nagyra értékeljük. Teret ad nekünk, hogy folyamatosan fejleszthessük a szolgáltatásainkat, és segíthessünk más pároknak a teljes család felé vezető úton.

E-shop

E-shop mindazoknak, akik szeretik …

Gyógyszertár

Termékenységi termékeket keres? Gyógyszertárunk széles áruválasztékkal rendelkezik, beleértve a hagyományos kínai gyógyászati termékeket is. A Nova gyógyszertár Brnoban található a Botanická utca 61. szám alatt.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről.

A Bejelentkezés gombra kattintva kijelenti, hogy elfogadja a Repromeda adatvédelmi szabályzatát.

Leggyakoribb kérdések

A REPROMEDA egy meddőségi kezelést végző klinika, amely Közép-Európa legjobb klinikái közé tartozik. Az asszisztált reprodukció mellett prekoncepciós és preimplantációs genetikai vizsgálatokat, valamint reproduktív sejtek adományozását és fagyasztását is végezzük.

A klinikánkon történő kezelés részeként különböző árcsomagokat vehet igénybe, amelyek különböző vizsgálatokat, genetikai vizsgálatokat és a terhesség valószínűségét növelő módszereket tartalmaznak.

A mesterséges megtermékenyítés sikerességi aránya nagyon egyéni, számos tényezőtől függ – az alkalmazott módszerektől, az Ön általános egészségi és mentális állapotától, életkorától és még sok mástól.

A mesterséges megtermékenyítés, mint minden más sebészeti beavatkozás, bizonyos kockázatokkal jár. A hormonok emberi szervezetbe juttatásával kapcsolatos tipikus szövődmény az OHSS, azaz a petefészek hiperstimulációs szindrómája. Ez a szindróma hasi fájdalmat vagy puffadást, hasi nyomást, a petefészkek megnagyobbodását, petefészekcisztákat, súlyosabb formájában pedig folyadék felhalmozódását okozhat a hasüregben. Az OHSS tünetei előbb-utóbb maguktól megszűnnek, de minden kezelésnek mindig tartalmaznia kell a teljes stimuláció rendszeres és gondos ellenőrzését.

A megelőző spermavizsgálatot minden férfinak el kellene végeznie. Az eredmények megnyugvást hozhatnak, és talán még motiváló jelleggel is járhatnak az egészséges sperma lefagyasztása céljából, vagy rávilágíthat a problémákra, és lehetővé teheti azok megoldását. Ha a vizsgálat nem zárul megfelelő eredményekkel, kérjen időpontot nálunk egy orvosi konzultációra. Az orvos megbeszéli Önnel a lehetőségeket, és válaszol minden kérdésére.

Az orvosunkkal való konzultáció az első lépés a sikeres kezelés felé. A konzultáció során orvosa megbeszéli az Önök családi és személyes kórtörténetét, a már elvégzett vizsgálatok eredményeit, valamint a még elvégzendő vizsgálatok és kezelések menetét. Az orvos tájékoztatja Önöket a költségekről. Ajánlatos, hogy a konzultáció során mindketten részt vegyenek.

A Repromeda 1999 óta működik meddőségi klinikaként és Közép-Európa legjobb klinikái közé tartozik.

Az asszisztált reprodukció mellett prekoncepciós és preimplantációs genetikai vizsgálatokkal, donációval és reproduktív sejtek megőrzésével is foglalkozunk. Személyre szabott IVF kezelést kínálunk Önökek. Nagy hangsúlyt fektetünk az embriók és a párok genetikai vizsgálatára, ami nagymértékben növeli a ciklusok sikerességi arányát.

Előfordulhat azonban, hogy a fogantatás egyetlen lehetősége a donációs ivarsejtek alkalmazása. Ezért klinikánk kezdete óta nagy figyelmet fordítunk erre a programra. Gondosan választjuk ki a megfelelő donorokat, hogy megfeleljenek a szigorú előírásoknak.

A klinikánkon történő kezelés részeként különböző kezelési csomagokat vehetnek igénybe, amelyek különböző vizsgálatokat, genetikai vizsgálatokat és a terhesség valószínűségét növelő módszereket tartalmaznak.

A végleges árajánlat mindig az IVF-specialista ajánlása alapján kerül meghatározásra.

A mesterséges megtermékenyítés sikerességi aránya nagyon egyéni, számos tényezőtől függ – az alkalmazott módszerektől, az Önök általános egészségi és mentális állapotától, életkoruktól és még sok mástól.

A REPROMEDA tapasztalatai alapján 10 párból 7 párnak csak egy IVF-ciklusra van szüksége ahhoz, hogy teherbe essen. A 4 IVF-ciklus során a párok 99%-a teherbe esik.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

View on map

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

View on map