BeREADY

A mesterséges megtermékenyítés ismételt kudarcai hatalmas terhet jelenthetnek egy babát váró pár számára. Annak ellenére, hogy a pár már nem kevés vizsgálaton átesett, és genetikailag semmi sem akadályozza az embrió beültetését, előfordulhat, hogy az embrió megtapadása ismételten meghiúsul. A problémát a méhnyálkahártya okozhatja, amely esetleg nincs megfelelően felkészülve a beültetésre.

A méhnyálkahártya kulcsfontosságú szerepet játszik
Az endometrium, vagyis a méhnyálkahártya a méhfal legbelső részén található. Ezért kulcsfontosságú tényező a sikeres terhesség szempontjából. A menstruációs ciklusnak azt az időszakát, amikor a méhnyálkahártya optimális állapotban van az embrió beültetéséhez és beágyazódásához, implantációs ablaknak nevezzük. Ez a rövid időszak körülbelül a normál menstruációs ciklus 19-21. napja. A hormonterápiás ciklusokban a méhnyálkahártya öt nappal a progeszteron első adagolása után készen áll a beültetésre.

A nyálkahártya növekedése azonban mind a természetes, mind a hormonálisan szabályozott ciklusokban egyéni. Befolyásolhatják a nyálkahártya fiziológiai tulajdonságai és a gyógyszerekkel szembeni érzékenysége. A nők akár 35%-ának késleltetett a beágyazódási ablaka.

Mi a beREADY teszt és kinek ajánlatos?
A beREADY teszt a méhből vett minta elemzése alapján meghatározza az Ön egyéni implantációs ablakát, és így meghatározza az embrióbeültetés optimális időpontját. A tesztet minden olyan nőnek ajánljuk, akiknél az asszisztált reprodukciós kezelés során alacsonyabb számú embrió keletkezett, vagy akinél az embrió beültetése ismételten meghiúsult. A teszt eredményei 14 munkanapon belül rendelkezésünkre állnak. Az embrióbeültetés így késedelem nélkül elvégezhető a következő ciklusban.

Mi a különbség a beREADY és az EndomeTRIO között?
Az EndomeTRIO teszt egy olyan átfogó vizsgálat, ahol a méhnyálkahártyából vett egyetlen mintából egyszerre három vizsgálatot képesek kielemezni. A beültetési ablak meghatározása mellett információt kap a méhnyálkahártya baktériumegyensúlyáról és kimutatja a krónikus gyulladást okozó baktériumok jelenlétét. Ezzel szemben a beReady teszt csak a beültetési ablakot határozza meg, így alacsonyabb árat tudunk ebben az esetben kínálni Önöknek.

Az endometrium érettségének egyéb vizsgálati módszerei

Egyeztessenek velünk egy konzultációt

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

Zobrazit na mapě

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

Zobrazit na mapě

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.