Time-lapse

Minden kisbaba az anyukája pocakjának melegében és kényelmében érzi magát a legjobban. A MIRI Time-lapse inkubátor szinte ugyanilyen körülményeket és környezetet képes biztosítani az embriók számára. A MIRI TL a legjobb gondoskodást, kényelmet és helyet biztosít az embriók számára.

Az egyes párok embrióit külön-külön tenyésztjük a 12 külön fűtött kamra egyikében. Nincs szükség arra, hogy mikroszkópos vizsgálathoz kivegyük őket az inkubátorból. Így a tenyésztési körülmények paramétereiben nincsenek ingadozások, a hőmérséklet és a légkör összetétele a tenyésztési időszak alatt állandó marad. Segítségével a lehető legjobban utánozza a méhben uralkodó, természetesen fogantatás során kialakult körülményeket.

A beépített kamerának köszönhetően az embriók növekedése és fejlődése a tenyésztési folyamat során végig nyomon követhető. A MIRI inkubátor képes felmérni a fejlődés lehetőségeit, minőségét és dinamikáját, és észleli, ha valami baj van az embriókkal – például sejtosztódási zavarok vagy töredezettség. A MIRI Time-lapse inkubátor így segít kiválasztani a legjobb minőségű embriót a méhbe történő beültetéshez, és ezáltal jelentősen növeli a sikeres terhesség esélyeit.

A Time-lapse monitorozás és az embriók preimplantációs genetikai vizsgálata kiegészítik egymást; az egyik módszer nem helyettesíthető a másikkal.

Egyeztessenek velünk egy konzultációt

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

Zobrazit na mapě

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

Zobrazit na mapě

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.