Történetek

Olvassa el, mit írtak rólunk pácienseink.

Mit mondanak rólunk pácienseink?

Sok mindenen keresztülmentünk. Tekintse meg

Mit mondanak rólunk pácienseink?

Sok mindenen keresztülmentünk. Tekintse meg

Ezúton szeretném magam és férjem nevében megköszönni azt a gondoskodást, amelyben az Önök klinikáján részünk volt. Ebben a nehéz időszakban óriási segítség volt számunkra az Ön és munkatársai kedves és pozitív hozzáállása. Külön szeretném megdicsérni Tokareva doktornő és Kafka doktor úr munkáját. Még van Önöknél egy embriónk, tehát továbbra is a klienseik maradunk és terjesztjük a klinika jó hírnevét.

Jana

Jana

27 éves

Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy segítettek valóra váltani álmunkat és kislányunk boldog szüleivé válhattunk. A Repromeda egész csapata hálát érdemel, de főleg Tokareva doktornőnek kívánok köszönetet mondani, aki mosolyával és derűlátásával mérhetetlenül segített nekünk, hogy el tudjuk fogadni a helyzetet és teljes erőbedobással fogjunk bele a kezelésbe.

Eliška és Dan

Eliška és Dan

28 éves

Nagyon szeretnénk megköszönni, hogy éppen Önök kísértek végig az IVF kezelésen. Kedvességük és ki nem fogyó derűlátásuk minden bizonnyal nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az utolsó lefagyasztott embriónk harcba szállt és sikeresen leküzdött minden akadályt. Az utolsó beültetésnél már nem is nagyon reméltem, hogy ez sikerülhet.

Marcela

Marcela

42 éves

Nem mesélhetünk olyan történeteket, hogy a babánk egy felejthetetlen tengerparti éjszakának vagy egy alkoholmámoros bulinak köszönhetően született… Viszont azt pontosan tudjuk, hogy ez a gyönyörű teremtés hol kapott először szót és milyen erővel ragaszkodtunk hozzá. Ezért minden felesleges vita helyett fellapoztuk a naptárt, megkerestük a beültetés napját és kiválasztottuk gyermekünk nevét. Családunkba – a Repromeda klinikának köszönhetően – kis Antónia érkezett. Nagyon hálásak vagyunk!

Petra

Petra

37 éves

Szeretném Önöknek tiszta szívből megköszönni a segítségüket, emberies és kedves hozzáállásukat és megértésüket!! Soha nem felejtem Önöket!! Önöknek köszönhetően családunk egy gyönyörű pici jövevénynek örülhet.

Eva

Eva

45 éves

Engedjék meg, hogy ezúton köszönjem meg az a gondoskodást, amelyben az Önök meddőségi klinikáján részünk volt. A kezelésnek és a tökéletes ellátásnak köszönhetően – egy embrió beültetése után, pontosan egy éve – gyönyörű és egészséges ikreink születtek. Mindkét baba teljesen rendben volt, inkubátorba sem kellett őket tenni :-). Férjemmel együtt még egyszer köszönünk mindent, sok sikert kívánunk munkájukhoz és örömmel várjuk, hogy két-három év múlva újra megjelenünk Önöknél, hogy a lányokat egy kis öcskössel örvendeztessük meg :-).

Hana

Hana

29 éves

Szeretnénk ezúton megköszönni az egész csapatnak azt, hogy biztosítják egy család boldogságát akkor is, ha ez természetes módon nem lehetséges. Köszönjük Tokareva doktornőnek professzionalizmusát és türelmes, kedves hozzáállását. Štěpánek születése elsősorban Önöknek köszönhető, és ezt még egyszer tiszta szívből köszönjük! Boldoggá tettek bennünket :)

Katka

Katka

31 éves

Elsősorban előzékenységük és megbízhatóságuk miatt döntöttünk az Önök klinikája mellett. A kezelések alatt egy pillanatra sem kételkedtünk abban, hogy a döntésünk helyes volt-e. Szívből köszönünk mindent! A kis Tamást!!!

Pavel

Pavel

45 éves