Alternatív gyógymód

Akupunktúra

Az akupunktúra pontok a test egész felületén megtalálhatók és egyes meridiánokba sorolhatók. Ahhoz, hogy a szervekben az energia akadálytalan áramoljon, fel kell oldani azokat a pontokat, amelyek eldugultak.

Tovább olvasom

Gyógyítás gyógynövényekkel - fitoterápia

A megfelelően megválasztott gyógynövénykúra megerősíti a méhfalat, helyre hozza a hormonszinteket, szervezetét egyensúlyba hozza és segíti a fogamzást és az egészséges magzat kihordását.

Tovább olvasom

Bicom biorezonancia

A biorezonancia diagnosztizálja és kezeli a gyulladásokat, fejfájásokat, asztmát, allergiákat, intoleranciát és nem utolsó sorban segít a meddőség okának felderítésében és elhárításában.

Tovább olvasom

További kezeléseredményesség növelő eljárások

A testet és lelket regeneráló és a szervek helyes működését támogató, megfelelően összeállított étrend, helyes mozgás és tornázás is növelik kezelése eredményességét.

Tovább olvasom

Alternatív gyógymód

A kezelések sikerességének növelése céljából már hosszabb ideje kínálunk különböző alternatív gyógymódokat. Az alternatív medicina nem mindig szavatolja a terhesség kialakulását. Viszont kiválóan ki tudja egészíteni a modern nyugati orvostudomány eljárásait és jelentősen fel tudja javítani a nő egészségi állapotát, ezzel támogatva a pár sikeres fogamzás iránti vágyának teljesülését.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció