Akupunktúra

Az akupunktúra nagyszerűen felkészíti szervezetét a baba érkezésére. Jellemzője, hogy akupunktúra tűkkel ingerelnek bizonyos, ún. akupunktúra pontokat.

A hagyományos kínai orvoslás öt alappillére az akupunktúra, a gyógynövénykúrák, masszázsok, étrendterápiák és a csikung (qi gong). A jin-jang alapelvre épülő akupunktúra már közel 4000 éve segít testünk és lelkünk gyógyításában.

Jellemzője, hogy akupunktúra tűkkel ingerelnek bizonyos, ún. akupunktúra pontokat, melyek a test egész felületén megtalálhatók (fej, törzs, végtagok), és egyes meridiánokba sorolhatók. A meridiánok olyan csatornák, amelyekben energia áramlik. Minden meridián és a hozzá tartozó energiapontok valamelyik szervhez kapcsolódik. Ha valamelyik akupunktúra pont eldugul, a testben felborul az egyensúly (az energiaáramlás leáll), és egészségügyi problémák lépnek fel. A páciens egészségügyi állapotától függően kiválasztott meridián energiapontjainak kezelésével az energiaáramlás újra beindul, a test visszanyeri egyensúlyát, és a fájdalmak és más egészségügyi panaszok megszűnnek.

Az akupunktúra és az IVFA

Meddőségi kezelések leghatásosabb technikáiban a nyugati orvostudomány eljárásai ötvöződnek az akupunktúrával és a kínai gyógynövénykúrákkal. Nagyon sok meddőséget okozó tényező létezik – blokád, vérelégtelenség, vesekimerültség, hideg vagy nedvesség az anyaméhben, stb. Terapeutánk az Ön egészségügyi és pszichikai állapotának felmérését célzó kérdéseivel igyekszik majd ezeket az okokat felderíteni, és az eldugult akupunktúra pontok feloldásával ezeket elhárítani.

A REPROMEDA klinikán az embriótranszfer előtt és után is javasoljuk a nőknek az akupunktúrás eljárást. Az akupunktúra pozitív hatását sok tudományos kutatás is igazolja. A terhesség létrejötte után az akupunktúra megelőző hatással bír a vetélés ellen, és a graviditás egész ideje alatt harmonizálja az anya és a magzat energiáit.

Egyeztessen időpontot és próbálja ki, segít-e Önnek is .

Co vám nabízíme

Zjistěte, co všechno pro Vás můžeme udělat. Další služby najdete zde.

Léčba neplodnosti

Zjistíme příčinu vaší neplodnosti a najdeme ideální léčbu, která vás dovede do vytouženého cíle.

Darování a uchování vajíček i spermií

Staňte se dárkyní vajíček či dárcem spermií, nebo si nechejte své pohlavní buňky zmrazit pro budoucí použití.

Genetika

Zvyšte svou šanci na početí zdravého miminka. Čeká na vás špičkově vybavená laboratoř reprodukční genetiky.

Alternativní medicína

Řešíme problémy komplexně. Proto nabízíme také metody alternativní léčby, které zvýší vaši šanci na otěhotnění.

Náhradní mateřství

Provedeme vás celým procesem náhradního mateřství, kdy embryo biologických rodičů donosí náhradní matka.

Domluvte si nezávaznou konzultaci