Akupunktúra

Az akupunktúra nagyszerűen felkészíti szervezetét a baba érkezésére. Jellemzője, hogy akupunktúra tűkkel ingerelnek bizonyos, ún. akupunktúra pontokat.

A hagyományos kínai orvoslás öt alappillére az akupunktúra, a gyógynövénykúrák, masszázsok, étrendterápiák és a csikung (qi gong). A jin-jang alapelvre épülő akupunktúra már közel 4000 éve segít testünk és lelkünk gyógyításában.

Jellemzője, hogy akupunktúra tűkkel ingerelnek bizonyos, ún. akupunktúra pontokat, melyek a test egész felületén megtalálhatók (fej, törzs, végtagok), és egyes meridiánokba sorolhatók. A meridiánok olyan csatornák, amelyekben energia áramlik. Minden meridián és a hozzá tartozó energiapontok valamelyik szervhez kapcsolódik. Ha valamelyik akupunktúra pont eldugul, a testben felborul az egyensúly (az energiaáramlás leáll), és egészségügyi problémák lépnek fel. A páciens egészségügyi állapotától függően kiválasztott meridián energiapontjainak kezelésével az energiaáramlás újra beindul, a test visszanyeri egyensúlyát, és a fájdalmak és más egészségügyi panaszok megszűnnek.

Az akupunktúra és az IVFA

Meddőségi kezelések leghatásosabb technikáiban a nyugati orvostudomány eljárásai ötvöződnek az akupunktúrával és a kínai gyógynövénykúrákkal. Nagyon sok meddőséget okozó tényező létezik – blokád, vérelégtelenség, vesekimerültség, hideg vagy nedvesség az anyaméhben, stb. Terapeutánk az Ön egészségügyi és pszichikai állapotának felmérését célzó kérdéseivel igyekszik majd ezeket az okokat felderíteni, és az eldugult akupunktúra pontok feloldásával ezeket elhárítani.

A REPROMEDA klinikán az embriótranszfer előtt és után is javasoljuk a nőknek az akupunktúrás eljárást. Az akupunktúra pozitív hatását sok tudományos kutatás is igazolja. A terhesség létrejötte után az akupunktúra megelőző hatással bír a vetélés ellen, és a graviditás egész ideje alatt harmonizálja az anya és a magzat energiáit.

Egyeztessen időpontot és próbálja ki, segít-e Önnek is .

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció