Bicom biorezonancia

A biorezonancia ott segít, ahol a nyugati orvostudomány segíteni nem tud.  Felderíti és gyógyítja a gyulladásokat, fejfájásokat, asztmát, allergiát, intoleranciát, stb.

A BICOM biorezonancia képes feltérképezni az egész test állapotát, felderíti a szervezetben meglévő problémákat, és szemben a nyugati orvostudománnyal nem csupán a betegség következményeit kezeli gyógyszerek felírásával, de feltárja a betegség rejtett okait is. A szervezetet, testet egy egységként értelmezi, ezért már több mint 25 éve a holisztikus gyógyítás egyik módszere.

Mit lehet biorezonanciával kezelni?

A BICOM OPTIMA készülékkel különböző gyulladások, fejfájások, asztma, bőrproblémák, krónikus fáradtság-szindróma, kiütések, allergiák és intolerancia gyógyítható. Segít megtisztítani a szervezet a testet a levegőből és az elektroszmogból érkező salakanyagoktól. Kiváló tulajdonságainak és hatásainak köszönhetően sikeresen alkalmazható a meddőség okainak feltárására és kiküszöbölésére.

Betegeink azt szeretnék, hogy kezelésük hatékony, fájdalommentes és mellékhatások nélküli legyen, amit ez a forradalmi terápia fenntartás nélkül biztosítani tud.

Milyen elven alapul a biorezonancia?

Minden élő anyag, beleértve a vírusokat és baktériumokat is, saját elektromágneses rezgéseket bocsát ki. Biorezonanciával ezek a rezgések lemérhetők és meghatározható, hogy a test egyes sejtjei mennyire szabadon „kommunikálnak” egymással. Ez a sejtközi kommunikáció a test önszabályozásának alapja és tájékoztatást nyújt nekünk a szervezet egészségi állapotáról. Amennyiben a vizsgált személy valamilyen idült betegségben szenved vagy testébe idegen anyag került (pollen, ólom), a BICOM készülék ezt zavaró rezgésként értelmezi, amelyet ki kell javítani. Ha a sejtek hosszabb ideig nem kommunikálnak egymással, a testen ez különböző fizikai változások és tünetek fellépésével manifesztálódik. A biorezonance képes ezeket a hibás (zavaró) elektromágneses kódokat módosítani, a „helyes frekvenciákat” visszaküldi a páciens szervezetébe és ezzel helyreállítja a belső szervek harmóniáját.

A biorezonancia az elektromos akupunktúra elvén működik, melynek segítségével felderíthető, hogy a test milyen anyagokkal rezonál. Az elektromos feszültség regisztrálását már hosszú évek óta alkalmazza a hagyományos nyugati orvostudomány is, például ezen alapul az ismert EEG és EKG eljárások működése.

 

 

Hogyan tud segíteni a biorezonancia a meddő párokon?

A biorezanancia alkalmazható gyermekeknél, felnőtteknél és szenioroknál, de állatoknál is. A Repromedában viszont a biorezonanciát elsősorban meddő pároknál alkalmazzuk.

A megálmodott gyermek sikeres megfogantatásának alapvető előfeltételei, hogy megtörténjen az ovuláció, a petevezetékek jól funkcionáljanak, az anyaméhben biztosítva legyenek az optimális feltételek a női és férfi ivarsejtek egyesüléséhez, vagyis megfelelő legyen a méhnyálkahártya vastagsága és az anyaméhben olyan feltételek teljesüljenek, amelyek biztosítják az ondósejtek mozgását a petevezetékhez.

A biorezonancia jelentős segítséget tud nyújtani a felsorolt szervek állapotának és működésének felmérésében, valamint kezelésében.

Biorezonanciával a menstruációs fájdalmak is enyhíthetők, gyógyíthatóak a hüvely és a petevezetékek gyulladásai, visszaállítható a hormonháztartás egyensúlya, megerősíthető az immunrendszer, és nem utolsó sorban a helyes rezgések beállításával a nő szervezete felkészíthető a sikeres beágyazódásra.

Egyeztessen időpontot és próbálja ki, segít-e Önnek is .

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció