Gyógyítás gyógynövényekkel – fitoterápia

Egy megfelelően megválasztott gyógynövénykúra egyensúlyba hozza a testét és segíti a fogantatást és az egészséges magzat kihordását.

Jelenleg a fitoterápia a hagyományos kínai orvoslás leghatékonyabb módszerének számít. Kínában már több mint 4000 éve alkalmaznak gyógynövényeket az orvoslásra. Ha a szervezet és a reprodukciós rendszer nem teljesíti funkcióit, a test kibillen egyensúlyából, és ez befolyásolja a termékenységet is.

Tudományos tanulmányok bizonyítják, hogy a hagyományos kínai medicina készítményeit szedő nőknél megduplázódott a teherbeesés valószínűsége.

Mikor előnyös a gyógynövények alkalmazása?

Betegeink gyakran azt gondolják, hogy a meddőség kezelésére vagy a nyugati, vagy az alternatív gyógymódokat választhatják. Az optimális megoldás viszont az, ha ezt a két módszert kombináljuk. A Repromedában először is felderítjük a betegség okát, és ezután állítjuk össze az Ön személyre szabott gyógynövény-keverékét. Ez a keverék rendbe hozza a szervezet hormonháztartását és a feljavítja a női reprodukciós szervek vérellátását, erősíti és stimulálja azokat.

A gyógynövénykúra általában 3–6 hónapig tart. Néhány páciensünk még a meddőségkezelés vagy maga az embriótranszfer előtt részt vesz ezen a terápián. Mások ezt a támogató kezelési módszert ismételt vetélések vagy eredménytelen embrióbeágyazódások után választják.

Tanácsok és tippek

A gyógynövénykeverékek készítéséhez ne használjon fémeket (fémszűrő), mert ezek megszüntetik a gyógyhatásokat – használjon inkább műanyag szűrőt. A gyógynövények imádják az üveget, ezért az éhgyomorra elfogyasztandó gyógyitalokat üvegcsészébe vagy pohárba készítse el. Ha már szed gyógyszert vagy hormonkészítményeket meddősége kezelésére, a gyógynövények használatáról kérje ki kezelőorvosa véleményét. A gyógynövények nem megfelelő alkalmazása negatív hatással lehet Önre.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció