Genetika

PGT

A preimplantációs genetikai tesztelés lehetővé teszi a megfelelő embrió kiválasztását még az anyaméhbe való beültetés előtt.

Tovább olvasom

PrenatalSafe

A PrenatalSafe egy nem invazív prenatális vizsgálat, amely kimutatja a Down-kórt és más kromoszóma rendellenességeket. Minden várandós kismamának ajánlható.

Tovább olvasom

Prediktív tesztelés

A prediktív tesztelésre még a fogamzás előtt kerül sor. Lehetővé teszi a pár genetikai összeférhetőségének (kompatibilitásának) elemzését, és hozzásegít a kezelés testre szabásához.

Tovább olvasom

Genetika

A Repromeda már 21 éve sikeresen segít olyan pároknak, amelyeknél sikertelen a megtermékenyülés vagy egy egészséges baba kihordása. Klinikánkon nemcsak a meddőséget kezeljük, de rendelkezünk egy csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós genetikai laboratóriummal is. A prekoncepciós és preimplantációs diagnosztika keretén belül a molekuláris genetika és a citogenetika legfejlettebb módszereire specializálódunk.

A kezelés megkezdése előtti általános kivizsgálások közé tartozik a kariotipizálás, elvégezzük a trombofil mutációk tesztelését és a cisztás fibrózist, szpinális izomatrófiát és más genetikai betegségeket okozó génsérülések vizsgálatát. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá a recesszív (rejtett) mutációk felderítése a nőnél vagy a férfinál. Ezek a vizsgálatok jelentősen csökkentik annak kockázatát, hogy az utód genetikai betegséggel terhelt lesz.

Mi vagyunk a piacvezető a preimplantációs genetikai tesztelésben (PGT). Az embrió összes embrióját vizsgáljuk aneuploidia kimutatására. A monogén betegségek és transzlokációk célzott diagnózisát is kínáljuk.

A reprodukciós genetikai szolgáltatások keretén belül specializált genetikai tanácsadást nyújtunk, amelynél ügyelünk a személyes és egyéni hozzáállásra. A teljes körű kezelés biztosítása érdekében szolgáltatásaink közé tartozik a PrenatalTest vizsgálat is, amely a magzatot teszteli a terhesség alatt.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció