PGD: Preimplantációs genetikai diagnosztika

PGD – Monogénes betegségek

Jelenleg a Karyomapping eljárást használjuk. A kivizsgálás úgy monogénes betegségek, mint az örökletes daganatos betegségek kimutatására alkalmas.

Tovább olvasom…

PGD – transzlokációk

A transzlokációk PGD-je olyan pároknak javallott, akiknél az egyik vagy mindkét partner bizonyítottan kiegyensúlyozott transzlokáció vagy más kromoszóma elrendeződési rendellenesség hordozója.

Tovább olvasom…

Preimplantációs genetikai diagnosztika

A Preimplantációs genetikai diagnosztika (PGD) olyan módszer, amely lehetővé teszi az ún. egészséges, konkrét genetikai terheléstől mentes embrió kiválasztását még az anyaméhbe történő behelyezés előtt. Az eljárás legfőbb előnye annak a kockázatnak a kizárása, hogy a magzat továbbviszi a monitorozott genetikai terhelést. A párnak tehát a továbbiakban nem kell az esetleges mesterséges terhesség megszakításon gondolkodnia – a gyakorlatban ez egyrészt etikai dilemma és lelki megterhelés a pár számára, másrészt egészségügyi szövődmény is lehet a nő oldalán. A mesterséges terhesség-megszakítás negatív módon befolyásolhatja a későbbi fogamzást.

Tekintse meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Az asszisztált reprodukció terén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat, de ezen felül további egészségügyi és szaktanácsadási tevékenységet is folytatunk. Pontosan és részletekre kitérően fel tudjuk tárni problémáit, meghatározzuk és segítünk megoldani azok okait. Jelszavunk, mely tevékenységünket vezérli: „Segítünk a családalapításban!”

Szolgáltatásaink