PGD: Preimplantációs genetikai diagnosztika

PGT-M: Monogénes betegségek

Jelenleg a Karyomapping eljárást használjuk. A kivizsgálás úgy monogénes betegségek, mint az örökletes daganatos betegségek kimutatására alkalmas.

Tovább olvasom

PGT-SR: strukturális kromoszóma rendellenességek

PGT strukturních chromozomových vad je vhodné pro páry, kde je u jednoho či obou partnerů prokázáno nosičství balancované translokace, či jiné strukturní přestavby chromosomů

Tovább olvasom

PGT-A: aneuploidia

A preimplantációs genetikai szűrésre az IVF kezelés közben kerül sor. Növeli a kezelés eredményességét azzal, hogy segít kiválasztani a perspektívás embriót.

Tovább olvasom

Preimplantációs genetikai vizsgálat

A preimplantációs genetikai vizsgálat (PGT) olyan módszer, amely lehetővé teszi az úgynevezett „egészséges” embrió kiválasztását, anélkül, hogy specifikus genetikai terheket szereznének, mielőtt az anyai méhbe kerülne. Az ilyen eljárás fő előnye, hogy megszünteti annak a kockázatát, hogy a magzat viseli a megfigyelt genetikai terhet. Ezért a párnak nem kell foglalkoznia a mesterséges abortuszhoz kapcsolódó esetleges buktatókkal, amelyek a gyakorlatban mind az etikai dilemmákat, mind a mentális stresszt jelentik az egész pár számára, valamint az asszony egészségügyi szövődményeit. Továbbá az abortusz káros hatással lehet a házaspár későbbi terhességére.

Klinikánk a preimplantációs genetikai tesztelésre (PGT) foglalkozik 2000 óta, amikor a Cseh Köztársaságban és Közép- és Kelet-Európában elsőként dolgoztunk, ahol a PGT sikeresen teljesült. Közép-Európában is elsőként mutattuk be az úttörő Karyomapping módszert. Új generációs (NGS) szekvenálás is új.

2004 óta a PGT-M-et 91 különböző monogén betegségre tettük. A Cseh Köztársaságban a segített szaporodás minden központjából a leghosszabb tapasztalatunk van, hogy mindig igyekszünk kapcsolatot teremteni ügyfeleink kívánságaival és elvárásaival.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció