Meddőségkezelés

IVF kezelés

Az IVF kezelés sok meddő párnak segít álmuk, szülővé válásuk megvalósításában. Egy egész sor speciális, a mai modern orvostudomány által nyújtott eljárás gyűjtőneve.

Tovább olvasom

A hagyományos IVF kezelés alternatívái

Ezen eljárások célja a mesterséges megtermékenyítés lehető legtermészetesebb menete és a kezelés költségeinek minimalizálása, aminek ára az eljárások viszonylag alacsony sikeressége.

Tovább olvasom

A kezelés eredményességét növelő eljárások

A jelenlegi asszisztált reprodukció folyamatosan új, a kezelés eredményességének növelését biztosító módszerekkel bővül. Célunk figyelemmel kísérni a tudományos kutatások eredményeit és ezeket azonnal átültetni a gyakorlatba.

Tovább olvasom

Csehországban a párok körülbelül 10 - 15 %-a küzd meddőséggel. Egy pár termékenységét úgy a női, mint a férfi oldalán meglevő tényezők befolyásolják. Az esetek egy harmadában a fogamzást főleg a nő meddősége akadályozza, egy harmadában az ok a férfiban található, és a fennmaradó esetekben mindkét partner problémáinak kombinációjáról van szó. A modern meddőségkezelési módszerek lehetővé képesek segíteni a párok túlnyomó többségének.

Kezeléseink színvonalát folyamatosan emeljük annak érdekében, hogy az asszisztált reprodukció módszerei egyre több meddőséggel küzdő páron tudjanak segíteni. A magas színvonalon és szakmai tudáson kívül fokozott figyelmet fordítunk a diszkrét, emberközeli és készséges hozzáállásra, tehát mindenre, ami az Ön látogatásait kellemesebbé teheti. Tisztában vagyunk azzal, hogy a meddőség kezelése komoly pszichikai megpróbáltatás, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a legkevésbé legyen megterhelő az Ön számára, és a lehető legrövidebb időn belül elérje megálmodott célját. Jelszavunk, amely meghatározza és irányítja munkánkat: “Segítünk a családalapításban.”

Kezelésén a rangos brnói asszisztált reprodukcióra specializálódott iskolából kikerülő szakemberek csapata kíséri majd Önt végig, akik munkájuk eredményeként már 1982-ben megszületett Közép- és Kelet-Európa első lombikbébije. A csapat élén Dr. Jan Veselý főorvos, a tudományok kandidátusa, és Dr. Kateřina Veselá, PhD. állnak. Az eljárások és folyamatok minőségét és színvonalát Dr. Pavel Trávník, egyetemi tanár, a tudományok doktora kíséri figyelemmel, aki ott volt a már említett első közép-európai szervezeten kívül megtermékenyített baba megszületésénél.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció