ICSI: Intracytoplazmatikus spermium injekció

Az ICSI a leggyakoribb mikromanipulációs technika, melynek során minden petesejtbe egy spermiumot juttatunk be. A szervezeten kívüli megtermékenyítés bármely ciklusában alkalmazható és javallott, mivel jelentősen növeli az eredményességet. Kimondottan elkerülhetetlen olyankor, amikor a rendelkezésre álló spermiumok száma alacsony vagy mozgékonyságuk nem megfelelő, vagy ha a meddőséget immunológiai tényező okozta, továbbá a kinyert petesejtek száma és minősége alacsony, illetve akkor, ha tervezett preimplantációs genetikai diagnosztikára (PGD) vagy preimplantációs genetikai szűrésre (PGS) kerül majd sor, és más speciális esetekben.

Az eljárás az embrió fejlődése szempontjából biztonságos és nem befolyásolja a magzat fejlődési rendellenességeinek kialakulását.

ICSI

Tekintse meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Az asszisztált reprodukció terén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat, de ezen felül további egészségügyi és szaktanácsadási tevékenységet is folytatunk. Pontosan és részletekre kitérően fel tudjuk tárni problémáit, meghatározzuk és segítünk megoldani azok okait. Jelszavunk, mely tevékenységünket vezérli: „Segítünk a családalapításban!”

Szolgáltatásaink