PICSI: Pre-szelektív intracytoplazmatikus spermium injekció

Az ICSI technika olyan módosított változatáról beszélünk, amely az optimális spermium kiválasztásán alapul. Az eljárás folyamán az érett spermium a Petri-csésze speciálisan kialakított, hialuronan–géllel kezelt felületéhez kötődik. Ez az anyag a petezsák egyik fontos természetes összetevője, és az érett spermium fej egy olyan receptort hordoz, amely lehetővé teszi a hialuronanhoz való tapadást.  A PICSI eljárás folyamán tehát az embriológus azokat a spermiumokat választja ki a mikromanipulációs megtermékenyítéshez, amelyek pozitív kötődést mutatnak ki a hialuronanos gélhez.

A PICSI segítségével ki lehet választani az optimálisan érett spermiumokat. Feltételezhető, hogy miután az érett spermium bekerül a petesejt citoplazmájába, nagyobb valószínűséggel termékenyíti meg azt, és hoz létre egy jó kilátással bíró embriófejlődést.

Klinikánk javaslata:

Amennyiben az előző ciklusokban csak kevés számú petesejt termékenyült meg, az embriók nem fejlődtek optimálisan vagy magzatvesztés történt,  válassza a PICSI technikát. A PICSI magában foglalja a természetes megtermékenyítés alapelveit és előnyeit, tehát azt, hogy csak az érett spermium képes megtermékenyíteni a petesejtet, valamint az ICSI eljárást, melynek keretén belül a spermiumot közvetlenül a petesejt citoplazmájába fecskendezik.

picsi

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció