Az embrió korai fejlődésének monitorozása

Az elmúlt években az asszisztált reprodukció folyamán alkalmazott új technológiák rohamos fejlődésnek indultak. Az egyik innovatív megoldás kamera  elhelyezése közvetlenül az inkubátorba.

Miben forradalmas ez a technológia?

Azelőtt az embriók morfológiai bírálata általában naponta egyetlen alkalommal, mikroszkóppal, az inkubátoron kívül történt.  Ez a statikus bírálási rendszer azonban nem biztosítja az embrió fejlődésének teljes körű áttekintését. Ma már azonban több monitorozó rendszer is elérhető a piacon. Ezek az új rendszerek lehetővé teszik az embriók dinamikus fejlődésének valós időben történő vizsgálatát anélkül, hogy az in vitro tenyésztés ideális feltételeit zavarnánk.

Mit árul el a kamera?

A kamera segítségével felvételeket készíthetünk az embrió korai fejlődéséről az ideális tenyésztési feltételek megőrzése mellett. Elsősorban az embrió sejtosztódásának szinkronitása kerül elbírálásra. Az embriók sejtciklus-rendszerességének a fejlődés első napjaiban történő nem invazív méréssel megállapított értéke a humán embriók életképességének predikátora lehet, ezért sikeresen alkalmazható azon embriók kiválasztásához, amelyek beültetése nagyobb  eséllyel vezet terhességhez.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció