Beültetés után

A beültetés után élvezze a nyugalmat és a kényelmet, és alkalmazza az orvosok által javasolt gyógyszereket.

Beültetés után

A beültetés után élvezze a nyugalmat és a kényelmet, és alkalmazza az orvosok által javasolt gyógyszereket.

A beültetés után élvezze a nyugalmat és a kényelmet, és alkalmazza az orvosai által javasolt gyógyszereket. 14 nap múlva végezzen terhességi tesztet a reggeli vizeletéből. Még aznap felhívjuk Önt, megkérdezzük a teszt eredményéről, és közösen egyeztetjük a további lépéseket.

Leggyakoribb kérdések

Miért csak 14 nap után csinálhatok terhességi tesztet?
Az IVF-kezelés során előfordulhat olyan gyógyszerek aplikációja, amelyek hamis pozitív vagy negatív eredmények irányába torzíthatják a terhességi tesztet. Ha a tesztet 14 nap elteltével végzi el, megkíméli magát a hamis eredményekből adódó felesleges stressztől.

Ismét csak egy csík. Most mit tegyek?
Sajnos néha a dolgok nem mindig az elképzeléseink szerint alakulnak, és a jó hírek nem akkor jönnek, amikor a legjobban szeretnénk. Ne aggódjon, nincs egyedül. Sajnos még az IVF-kezelés sem 100%-ban sikeres. Az IVF sikerességi aránya különböző tényezőktől, például az Ön korától, egészségügyi- és lelkiállapotától függően változik. Tegye azt, amit helyesnek érez. Sikítson, sírjon, hallgasson vagy beszéljen róla. Adjon teret az érzéseinek. De ne hibáztassa magát. Ha szeretne erről beszélni egy pszichológussal vagy munkatársunkkal, szívesen segítünk ebben is.

Ez volt az első IVF kudarcom, változtassak a kezelésemen?
Egy vagy két IVF-kudarc esetén nem kell egyelőre semmin sem változtatnia. Ha viszont kíváncsi arra, mit tehetne még azért, hogy legközelebb biztosan két csíkot lásson a terhességi teszten, van néhány tippünk a számára.

Próbálja ki a beREADY endometriális receptivitás tesztet, hogy megtudja a pontos beültetési ablakot, és meghatározza a következő transzfer ideális időpontját. Kipróbálhatja az EndomeTRIO tesztet is, amely a beREADY teszthez hasonlóan meghatározza a beültetési ablakot. Emellett azonban a méhnyálkahártya baktériumegyensúlyát is elemzi, és kimutatja a krónikus gyulladást okozó baktériumokat.

Hisz a holisztikus megközelítésben? Mi is. Nem biztos, hogy az alternatív gyógyászat az, ami mindig garantálja az anyává válást, azonban megfelelő kiegészítője a nyugati orvoslás módszereinek és valóban jelentősen javíthat az egészségi állapotán.

További információk az alternatív módszerekről

Többször is kudarcot vallottunk, most mi lesz?

Orvosa felajánlhatja Önöknek az adományazott nemi sejtekkel történő kezelés lehetőségét. Tudjuk, hogy ez a döntés időt vesz igénybe, és hogy alaposan át kell gondolniuk. Szánjanak rá időt. Mindennek eljön a maga ideje.

Egyeztessenek velünk egy konzultációt

és tegyék meg az első lépést az egészséges kisbabához vezető úton. A kezelőorvosuk minden szükségeset megbeszél Önökkel és javaslatot tesz a következő lépésekre.

Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842
Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983
Brno, Studentská 812/6, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-18 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 602 592 842

View on map

Ostrava, Dr. Slabihoudka 6232/11, CZ

Kérdéseire hétfőtől péntekig, 7-15 óráig válaszolunk.

Vészhelyzet +420 606 029 983

View on map

Splňte si sen o kompletní rodině

Chcete se objednat nebo na něco zeptat? Vyplňte následující formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

* Povinné položky
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Váltsák valóra a teljes családról szóló álmaikat

Szeretnének időpontot kérni vagy kérdést feltenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

* Kötelező mezők
A kitöltött kérdőív elküldésével Ön hozzájárul személyes adatainak feldolgozásához.