IVF: in-vitro fertilizáció

1. Első megbeszélés és szaktanácsadás

Az első konzultáció keretén belül az orvos felveszi az anamnézist, megbeszéli Önökkel az összes elvégzett kivizsgálást és javasolja az Önök számára legmegfelelőbb kezelést.

Tovább olvasom…

2. A pár kivizsgálása

Miután az összes szükséges klinikai és laboratóriumi vizsgálat befejeződött, az orvos az eredmények alapján egyéni eljárásokat, illetve további kivizsgálásokat javasol.

Tovább olvasom…

3. Hormonális stimuláció és petesejtnyerés

Minden IVF ciklus része a nő hormonális előkészítése, amely nagyobb számú petesejt beérését eredményezi. Ezeket ezután vékony tűvel leszívják.

Tovább olvasom…

4. A megtermékenyítés módszerei

Standard esetekben a spermiumok injektálása a petesejtbe mikromanipulációs ICSI és PICSI technikával történik, mivel ezek a legeredményesebbek.

Tovább olvasom…

5. Embrió transzfer

Az embriótranszfer folyamán az embriót vékony katéter segítségével felhelyezik az anyaméhbe. Az eljárásra a transzferszobában, relaxációs zene mellett kerül sor.

Tovább olvasom…

6. Krioprezerválás

A krioprezerválás az embriók lefagyasztása későbbi felhasználás céljából. Az így lefagyasztott embriók később felolvaszthatók és felhelyezhetők a méhbe – ezt nevezzük krioembrió-transzfernek.

Tovább olvasom…

IVF ciklus

Régebben ún. hagyományos kultiválást alkalmaztak, amely során egy szövettenyésztő edénybe helyezték a petesejtet és a spermiumot és várták, bekövetkezik-e a természetes megtermékenyítés. Ez az megoldás viszont viszonylag alacsony sikerrátával bír és csak bizonyos feltételek teljesítése mellett alkalmazható. Ezért jelenleg egyre inkább a mikromanipulációs ICSI és PICSI technikákat alkalmazzák.

Tekintse meg az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Az asszisztált reprodukció terén nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat, de ezen felül további egészségügyi és szaktanácsadási tevékenységet is folytatunk. Pontosan és részletekre kitérően fel tudjuk tárni problémáit, meghatározzuk és segítünk megoldani azok okait. Jelszavunk, mely tevékenységünket vezérli: „Segítünk a családalapításban!”

Szolgáltatásaink