IVF: in-vitro fertilizáció

1. Első megbeszélés és szaktanácsadás

Při vstupní konzultaci s vámi probere lékař anamnézu, projde s vámi všechna absolvovaná vyšetření a navrhne ideální postup léčby.

Tovább olvasom

2. A pár kivizsgálása

Jsou provedena základní klinická a laboratorní vyšetření, na základě kterých jsou individuálně doporučeny postupy případně další vyšetření.

Tovább olvasom

3. Hormonális stimuláció és petesejtnyerés

Minden IVF ciklus része a nő hormonális előkészítése, amely nagyobb számú petesejt beérését eredményezi. Ezeket ezután vékony tűvel leszívják.

Tovább olvasom

4. A megtermékenyítés módszerei

Standard esetekben a spermiumok injektálása a petesejtbe mikromanipulációs ICSI és PICSI technikával történik, mivel ezek a legeredményesebbek.

Tovább olvasom

5. Embrió transzfer

Az embriótranszfer folyamán az embriót vékony katéter segítségével felhelyezik az anyaméhbe. Az eljárásra a transzferszobában, relaxációs zene mellett kerül sor.

Tovább olvasom

6. Krioprezerválás

A krioprezerválás az embriók lefagyasztása későbbi felhasználás céljából. Az így lefagyasztott embriók később felolvaszthatók és felhelyezhetők a méhbe – ezt nevezzük krioembrió-transzfernek.

Tovább olvasom

IVF ciklus

Klinikánk a gyógymódok és eljárások széles skáláját kínálja. Elsősorban a meddőség kezelésére és a reprodukciós orvostanra specializálódunk.

A mesterséges megtermékenyítés (asszisztált reprodukció) olyan orvosi eljárások és módszerek együttes megnevezése, amelyek közben ivarsejtekkel történő manipulációra kerül sor. A szó tágabb értelmében a meddőségkezelés közben alkalmazott módszerek összességét IVF kezelésnek vagy IVF ciklusnak nevezik.

Az IVF ciklus a kezelés egy teljes ciklusát jelenti, amely magában foglalja a stimulációt, petesejt leszívást, a megtermékenyítést és az embriótranszfert. A betegbiztosítók legfeljebb négy IVF ciklust térítenek meg a nő 39. életévének betöltéséig. Az embrió beültetése legkésőbb az anya 49. születésnapjáig végezhető el.

A szó szűkebb értelmében az IVF (In-vitro fertilizáció) hagyományos kultiválást jelent, amely során egy szövettenyésztő edénybe helyezik a petesejtet és a spermiumot és várják, bekövetkezik-e a természetes megtermékenyítés. Viszont ez a megoldás viszonylag alacsony sikerrátával bír és ezért jelenleg egyre inkább a mikromanipulációs ICSI és PICSI technikákkal helyettesítik.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Petesejt- és sperma donáció és megőrzés

Staňte se dárkyní vajíček či dárcem spermií, nebo si nechejte své pohlavní buňky zmrazit pro budoucí použití.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

Řešíme problémy komplexně. Proto nabízíme také metody alternativní léčby, které zvýší vaši šanci na otěhotnění.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció