Első megbeszélés és szaktanácsadás

A konzultációk menete

A konzultációk időtartama általában 45 perc. A konzultációkat nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek tartják, összpontosítva a meddőség komoly és összetett tényezőinek felfedésére, azok megoldására. Ezzel biztosított, hogy Önök érthető módon hozzájutnak a sikeres kezeléshez szükséges összes információhoz. Elegendő idő biztosított az Önök esetleges kérdéseinek megválaszolására is.

Speciális szaktanácsadást is kínálunk, amely körülbelül 60 percig tart. Az ilyen szaktanácsadásba való besorolás olyan pároknál indokolt, akik már több sikertelen ciklus vagy ismételt magzatvesztés után érkeznek hozzánk, vagy a meddőség okai genetikai tényezőkre vezethetők vissza, illetve fennáll náluk az örökletes betegségek továbbadásának kockázata.

Alternatív gyógymódok – Holisztikus gyógyászat és a Hagyományos kínai orvoslás

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink és kezeléseink bővítése keretén belül holisztikus és hagyományos kínai gyógyászati konzultációkat is kínálunk. Ezzel olyan pároknál is sikerül növelni a sikerességet, akiknél a standard technikákkal nem volt sikeres a fogantatás vagy nem született egészséges gyermek.

Időpontkérés konzultációra

Ha konzultációs időpontot kérnek, recepciós kollégáink célzott kérdésekkel megpróbálják meghatározni, melyik típusú konzultáció vagy szaktanácsadás a legmegfelelőbb Önöknek. Csak így tudjuk kezdettől kezdve ráirányítani Önöket a céljaik felé vezető útra.

A REPROMEDA Biology Park Brno épülete

A konzultációkra a REPROMEDA Biology Park Brno új, csodálatos belső tereiben kerül sor. A rendelők kialakításakor az Önök kényelme és jóérzése volt az irányadó, igyekezve ezzel felülírni azt a nehéz élethelyzetet, amellyel éppen szembesülnek. A REPROMEDA Biology Park Brno belső terei megfelelnek a térkialakítás kínai művészetének, a feng shui elveinek. Négy rendelőnk elnevezése – Fa, Föld, Víz és Tűz – a kínai Öt mozgatóelem, a Wu Xing filozófiáját követi. Az ötödik mozgatóerő vagy elem a Fém, amely az épület szerkezetében és a helyiségekben is fellelhető.

Négy rendelő a feng shui szerint

A Fa elem színei a zöldtől egészen a barnáig terjednek. A fa a kreativitást, ellazulást, rugalmasságot, egyediséget és részvétet képviseli. Segíti a regenerálódást és a gyógyulást. A fa-színek ezen kívül olyan helyiségbe megfelelőek, ahol találkoznak az emberek. Ezért neveztük el a REPROMEDA Biology Park Brno egyik rendelőjét Fának, amely harmóniáját zöld színekkel fokoztuk.

A „földszínek” az okkersárga, homokszürke és terrakotta. A föld a valóságot, stabilitást, felelősségtudatot, tárgyilagosságot, gondoskodást, megfontoltságot és az empátiát erősíti. A Föld elem magasabb emeleteken és üvegezett helyiségekben alkalmazandó. A REPROMEDA Biology Park Brno centrumban szeretnénk ilyen gondoskodást és empátiát nyújtani Önöknek.

A „tűz” sárga, narancssárga és a pirostól a liláig terjedő színárnyalatokban lángol, és így ezt az elemet is ezek a színek képviselik. A tüzes elem erőt, harciasságot, lelkesedést, örömöt, szívélyességet, növekedést és szeretetet szimbolizál. A meddőség kezeléséhez erőre és harciasságra van szükség, de a sikeres kezelés örömöt, lelkesedést és szeretetet eredményez.

A „víz” elem színei természetesen a kék – az égkéktől kezdve a türkizen keresztül egészen a tengerkékig és sötétkékig. A folyamatosságot, a kezdeteket, az utat, érzéseket és bölcsességet képviselik és erősítik. A vízelem a nyugalom, pihenés és gyengédség oázisa, kedvességre, megnyugvásra és meditálásra ösztönöz, és segít lelassítani életünk hektikus tempóját.

Csendes, relaxációs várakozóterem

Szintén megnyugvást, lelassulást és elmélkedési lehetőséget szeretnénk Önöknek nyújtani Csendes várakozónkban is, amelyben egy szép növény- és virágfal dominál. A tört fény és a kényelmes karosszékek meghitt érzést keltenek. A recepciós hölgyek szívesen kínálják Önöket teával, kávéval, esetleg olvasnivalóval, tehát szinte otthon érezhetik magukat. De ha inkább munkával szeretnék tölteni a várakozási időt, természetesen van itt íróasztal, áram- és internetes csatlakozási (WiFi) lehetőség is.

Gyermeksarok

Ha gyermekekkel érkezik hozzánk, válassza a családi várakozót, ahol játszósarok áll a kicsik rendelkezésére.

Teljesen akadálymentes belső terek

A REPROMEDA Biology Park Brno belső terei akadálymentesek. A garázs parkolójából felvonó közlekedik közvetlenül hozzánk.

Čekárna

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció