Embriók krioprezerválása (vitrifikáció)

A magas sikerességi rátának köszönhetően egy embriótranszfer folyamán csak egy  embriót ültetünk be az anyaméhbe. Elsősorban a többes terhesség kockázatát szeretnénk ezzel kizárni, amely világviszonylatban is elsődleges célként jelenik meg. A számfeletti embriók, amelyek teljesítik a fagyasztott állapotban történő tárolás minőségi feltételeit, később felhasználásra – ún. krio-embriótranszferre – fagyasztva tárolhatók.

A krio-embriótranszfert nemcsak a számfeletti embriók fagyasztására alkalmazzák, de például a PGD vagy PGS eljárásokkal vizsgált embriók esetében is. A lefagyasztott embriók beültetésének sikeressége megegyezik a friss transzferével, néha enyhén magasabb is lehet a sikerességi ráta – ez főleg annak köszönhető, hogy a krioprezerváció a megfelelő és jó minőségű embrió kiválasztási formájának is minősíthető. A krio-embriótranszfer a páciensek többségénél natív ciklusban, hormonális előkészítés nélkül történik.

A világon egyre jobban háttérbe szorul az ivarsejtek és az embriók ún. lassú fagyasztása (slow freezing), és a modern, nagyon eredményes gyors fagyasztást, az ún. „vitrifikációt” kezdik alkalmazni. A REPROMEDA centrumban is szinte csak ezt a módszert alkalmazzuk az ivarsejtek (spermiumok, petesejtek) és az embriók fagyasztására. Lassú fagyasztásra csak bizonyos specifikus és indokolt esetekben kerül sor (pl. a barázdálódó embrióknál).

Zamražená embrya případně spermie či vajíčka se takto uchovávají pro další použití.

Mit biztosítunk Önnek

Tudja meg, mi mindent tehetünk meg Önért! További szolgáltatásaink itt.

Meddőségkezelés

Fényt derítünk meddősége okára és megtaláljuk az optimális kezelést, amely biztosítja majd vágya teljesülését.

Genetika

Növelje az egészséges fogantatás esélyét. Csúcstechnológiával felszerelt reprodukciós génlaboratórium várja Önt.

Alternatív gyógymód

A problémákat átfogóan megoldjuk. Ezért alternatív kezelési módszereket is kínálunk, amelyek növelik a terhesek esélyét.

Béranyaság – dajkaanyaság

Ott leszünk Ön mellett a pótanyaság - amikor a biológiai szülők embrióját pótanya hordja ki - minden lépésénél.

Nem kötelező erejű konzultáció